ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός ξανά στο Παρίσι - Ανταλλαγή πυροβολισμών -Τουλάχιστον δύο νεκροί [Live Εικόνα]

Συναγερμός ξανά στο Παρίσι - Ανταλλαγή πυροβολισμών -Τουλάχιστον δύο νεκροί [Live Εικόνα]

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο προάστιο Σεντ Ντενίς, για τον εντοπισμό τρομοκρατών που συμμετείχαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ορισμένοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ υπάρχουν φόβοι και για δύο νεκρούς. Αναφορές υπάρχουν και για τραυματισμένους πυροσβέστες. 

Τρεις άνθρωποι έχουν συλληφθεί, ενώ τα γαλλικά μέσα μεταδίδουν την ύπηρξη ενός ταμπουρωμένου υπόπτου, την ώρα που Αρχές κάνουν συστάσεις στους κατοίκους της περιοχής να μείνουν στα σπίτια τους.

Η εισαγγελία του Παρισιού επιβεβαίωσε ότι πριν από την αυγή ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας που γίνεται στο πλαίσιο της έρευνας για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής, ενώ την ίδια ώρα πηγή της γαλλικής αστυνομίας δήλωσε στο Reuters ότι η επιχείρηση συνδέεται με το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι γαλλικές αρχές για τη σύλληψη καταζητούμενων για τις επιθέσεις της Παρασκευής που διαφεύγουν.

Το Σεν Ντενί είναι ένα υποβαθμισμένο προάστιο του Παρισιού όπου το 2005 είχε ζήσει ταραχές μετά από εξέγερση των μουσουλμάνων κατοίκων του, οι οποίοι τότε διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες διαβίωσής τους. 

Δείτε εδώ LIVE από το FRANCE 24:

Διαβάστε ακόμη: Νέος συναγερμός στο Παρίσι - Ανταλλαγή πυροβολισμών και τραυματίες (VIDEO)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top